Wie het weet mag het zeggen!!!


Onderstaand verzoek kwam binnen op onze mail. Weet u toevallig hier meer over, heeft u foto’s, mail ons dit op het bekende adres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Geachte heer/mevrouw, per toeval kom ik op uw site en heb deze met grote belangstelling bekeken. Ik ben al jaren op zoek naar wat het fabrieksgebouw aan de Uitslagsweg 26a (tussen de woningen) is geweest. Wel weet ik dat het vóór de jaren 80 door firma Bos is gebruikt als bedden en matrassenfabriek. Ik ben benieuwd waarvoor het oorspronkelijk is gebouwd en in welk jaar. Over de periode voor en tijdens de firma Bos weet ik niet veel. Wellicht kunt u mij verder van dienst zijn.


Redactie wijkkrant Kiek’n op ‘n Es


Reacties

Even een reactie op het fabriekspand aan de uitslagsweg 26a. Volgens mij is het gebouwd door aannemer Geerlings samen met de rij huizen die er voor staan en is het door de fima Geerlings als werkplaats gebruikt voor het bedrijf. Wanneer het is gebouwd weet ik niet zeker, maar ik denk eind jaren twintig begin jaren dertig van de vorige eeuw.

De naam van de inzender is bekend bij de redactie