SIZ Jonge Mantelzorgers logo s2


JMZ-Ouderencafé op dinsdag 13 juni!

Dinsdag 13 juni is er weer een JMZ-oudercafé. Dit is een initiatief van SIZ Twente in samenwerking met de gemeente Hengelo Bent u ouder van een zorgintensief kind en heeft u daarnaast ook andere kinderen die hier het nodige van meekrijgen, de zogenaamde jonge mantelzorgers? Kom dan naar het JMZ-oudercafé in Restaurant Markanti.

Iedere tweede dinsdag van de maand nodigt SIZ-Twente ouders uit om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. Wij weten van veel ouders dat het niet altijd meevalt om alle ballen in de lucht te houden en dat het fijn kan zijn om ervaringen uit te wisselen met lotgenoten en hierbij tips en informatie te ontvangen. Ook zullen er regelmatig activiteiten en sprekers zijn die aansluiten bij de behoefte van u als mantelzorger van een zorgintensief kind. Tijdens het oudercafé staat uitwisseling en gezelligheid centraal.

Praktische informatie
Dinsdag 13 juni bent u van harte welkom voor het JMZ-oudercafé van 20:00-21:30 uur bij restaurant Markanti, Brinkstraat 7b in Hengelo. Komt u ook? U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

9 juni 2017