theaterschoolLuna logo s


Uniek theater seizoen met Theaterschool Luna

Theaterschool Luna laat je stralen als een ster! Hou jij van musicals? Droom jij ervan om in een grote musical, film of TV mee te spelen? Dan is dit jouw kans!

Theaterschool Luna is al 12 jaar een begrip in het oosten. Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste jeugdtheaterschool van Overijssel en hebben al heel veel goede resultaten geboekt omtrent professionele musicals, film en andere optredens. Maar ook spel plezier voorop! De theaterschool staat voor kwaliteit en plezier.

Tijdens de anderhalf uur durende les, krijgen de leerlingen op het gebied van musical, dansen, zingen en acteren in een leuke afwisselende les. Daarnaast biedt de theaterschool ook dans, zang en privé lessen en auditie trainingen aan. Om het plaatje compleet te maken hebben geven we ook musical workshops met Bekende Nederlanders zoals Pia Douwes, Iris Hesseling, Bart Boonstra, Ron Boshard en ga zo maar door! Optredens, Musicals en eindpresentatie. We spelen grote zelfgeschreven en gecomponeerde musicals in grote theaters en meerdere presentaties in het jaar. Ook treden we vaak op bij straattheaters en andere evenementen. Geef je op!

Ben je na het lezen van dit artikel enthousiast geworden? Wil je iets met film, reclames, musical, theater en/of dans doen, of staat dans, zang en waar spelplezier voorop? Kom dan vanaf donderdag 7 september van 16.00 tot 17.30 uur een proefles volgen Omnivereniging/paal 12 adres Vondelllaan 12 in Oldenzaal en voel de magie van Theaterschool Luna.

Info: www.theaterschoolluna.nl
Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Tel: 0655583147

Theaterschool Luna

 

22 september 2017