SIZ Steun en Mantelzorg logo

Day of Dreams

14 oktober 2017 Universiteit Twente

Een dag speciaal voor jonge mantelzorgers tussen de 12 en 21 jaar

Programma
De jonge mantelzorgers zijn welkom vanaf 9.30 in The Gallery, op het terrein van de Universiteit Twente. De Day of Dreams zal dit jaar in het teken staan van “Robotica en Samenleving”. De verschillende workshops staan in het teken van deze thema’s. Na het welkomstwoord, starten we met een introductie, een kennismakingsspel en wordt er een groepsfoto gemaakt. Om 11.00 uur beginnen we met de eerste ronde workshops. Rond 13.00 gaan we met iedereen lunchen, waarna de tweede ronde workshops om 14.00 weer zal starten. Na de tweede ronde workshops zal er een heerlijke BBQ klaarstaan bij hotel Drienerbrugt. Het programma is afgelopen om 18.00.

DayOfDreams logoDe 5 verschillende workshops:

  • Boogschieten
  • Boksen
  • Lach Yoga
  • Robots bouwen
  • Robots programmeren
Bij opgave voor de Day Of Dreams graag je top 3 workshops doorgeven. Aan de hand daarvan word je ingedeeld bij de workshops.

Aanmelden
De Day of Dreams is bestemd voor jonge mantelzorgers tussen de 12 en 21 jaar!! Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze dag, meld je dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel naar 085-77 31 720. Aanmelden kan tot en met 9 oktober. LET OP: geef bij aanmelding je top 3 workshops door. Deelname aan de Day of Dreams is gratis.


Rotary logo s

 

22 september 2017