Wijkracht logo

Ook zo toe aan een beetje meer glans in het leven?

Wijkracht / Welzijn Ouderen Hengelo organiseert in het voorjaar 2018 weer de Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven’. De eerste cursusbijeenkomst is op maandagmiddag 7 mei in Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62 in Hengelo.

Als u ouder wordt, verandert uw situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, andere veranderingen hebben we liever niet. Hierdoor kan de behoefte ontstaan nieuwe manieren te vinden om grip te houden op het leven en het een beetje meer glans te geven.
De cursus Grip en Glans is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de glans in zijn of haar leven mist en het lastig vindt om daar zelf iets aan te doen. Misschien mist u gezelligheid en mensen om u heen, wilt u graag uw kennissenkring uitbreiden, heeft u behoefte aan leuke bezigheden èn stelt u het steeds weer uit iets te ondernemen.

Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de ‘GLANS-schijf van vijf’. De glansschijf is vergelijkbaar met de voedingsschijf. Alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. De Grip en Glanscursus biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

De cursus beslaat zes wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Aanmelden kan tot 23 april door te bellen met
Ankie klein Gebbink, 06 – 51 46 77 09 of te mailen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Joke Brinkman, 06 -20 54 11 22 of te mailen Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Aan de cursus gaat een persoonlijk kennismaking/intakegesprek vooraf.

 

23 maart 2018