landschoverijsselKinderactiviteit ‘Sporen zoeken’ Hof Espelo

Ben jij een echte speurneus? Doe dan mee met de kinderactiviteit ‘Sporen zoeken’ woensdagmiddag 18 april op landgoed Hof Espelo. Samen met vrijwilligers van Landschap Overijssel ga je in het bos op zoek naar allerlei dierensporen. Spannend en leuk! De kindermiddag is van 15.00 tot 17.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Sporen zoeken in het bos is hartstikke leuk. Vind jij een uilenbal? Hoeveel verschillende pootafdrukken kun je vinden? En weet jij welk dier graag aan jonge boompjes knabbelt? Je leert het allemaal tijdens deze kindermiddag. Kijk ook eens goed achterom, welke sporen laat jij achter? Zo wordt wandelen in het bos een leuke en spannende speurtocht! Tip: trek stevige schoenen en warme kleren aan.

Spoor van een vosHet spoor van een vos   foto: Clifton Buitink

Praktische informatie
De kindermiddag ‘Sporen zoeken’ is woensdag 18 april op landgoed Hof Espelo. De middag begint om 15.00 bij bezoekerscentrum het Koetshuis, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Vooraf aanmelden is niet nodig. Bijdrage voor de activiteit is €2,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen.

 

Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt en ontwikkelt het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar, neemt eigen verantwoordelijkheid hierin en spoort anderen aan hun verantwoordelijkheid te nemen. In de eigen 56 natuurterreinen, maar ook in het cultuurlandschap. Samen met ruim 3000 grondeigenaren, 9000 donateurs, 7000 vrijwilligers, Overijsselse bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Overijssel. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven vind je op www.landschapoverijssel.nl.


Landschap Overijssel achtertuin

 

6 april 2018