X Dance logo09X-DANCE levert 2 dansers af aan de Amsterdamse Dansopleidingen!

Iris Heising (Borne) is aangenomen bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts (LMIPA) en Lotte Leppers (Hengelo) is aangenomen bij 5 O ‘Clock Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Na al het harde trainen en dansen, hebben deze 2 meiden het afgelopen schooljaar tientallen audities gedaan en wisten een plekje te veroveren in de dansklassen van 2018-2019.

Ze dansten in verschillende wedstrijdteams van X-DANCE: FunkRockerz, Technicality en IRON (Nederlands Kampioen 2018 moderne dans) Eerder dit jaar hebben ze de 3e plek bemachtigd bij het Open Podium Hengelo en Kunstbende Overijssel Dans gewonnen en zo Overijssel vertegenwoordigt op de landelijke finale van Kunstbende in de Westergasfabriek in Amsterdam.

X Dance IMG 5230 s

Dansstudio X-Dance is sinds 1 april onder leiding van Hani Andary en Esmee Cornet. ‘Wij zijn ontzettend trots op de meiden en hebben als doel Twente op de kaart te zetten en meer dansers af te leveren aan de nationale dansacademies’

Wil je ook dansen op het hoogste niveau?
Dan ben jij het weekend van 8 (Urban) en 9 (Modern) september 2018 van harte welkom voor onze audities van de Topklassen en Wedstrijdteams.
Info is te vinden op: www.x-dance.nl of stuur ons een mail op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

24 augustus 2018