Wijkracht logo

Grip- en glanscursus Hengelo
voor wat meer glans in uw leven

Welzijn Ouderen Hengelo, onderdeel van Wijkracht, organiseert in mei weer de Grip en Glanscursus ‘Hoe geef ik weer wat meer glans aan mijn leven?’

De cursus
Wanneer u ouder wordt, verandert uw situatie. Sommige veranderingen zijn prettig, andere veranderingen hebben we liever niet. Hierdoor kunt u de behoefte voelen nieuwe manieren te vinden om grip te houden op uw leven en het een beetje meer glans te geven. Misschien mist u bijvoorbeeld gezelligheid en mensen om u heen, wilt u graag uw kennissenkring uitbreiden, heeft u behoefte aan leuke bezigheden, maar stelt u het steeds weer uit iets te ondernemen. Dan biedt de cursus Grip en Glans een antwoord, omdat deze speciaal ontwikkeld is voor iedereen die het lastig vindt zelf weer die glans aan het leven te geven. Grip en Glans cursus

Als rode draad door de cursus loopt het gebruik van de ‘GLANS-schijf van vijf’. Deze schijf is vergelijkbaar met de voedingsschijf, alleen gaat het niet over gezonde voeding, maar over andere belangrijke ‘voedingsmiddelen’ die mensen nodig hebben om prettig te leven. De Grip en Glanscursus biedt handvatten om ook na de cursus de glans van het leven vast te houden.

Waar en wanneer
De cursus bestaat uit 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. De eerste cursusbijeenkomst is op maandagmiddag 6 mei 2019 in buurthuis de Tempel in de Kashbah in Hengelo. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aanmelding is nodig. U kunt zich aanmelden tot 15 april bij Ankie klein Gebbink, 06 - 51 46 77 09 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of Joke Brinkman, 06 -20 54 11 22 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Aan de cursus gaat een persoonlijk kennismakings-/intakegesprek vooraf.

 

15 maart 2019