Welzijn Ouderen Hengelo logoGeheugenactivering voor senioren
In Wijkcentrum de Tempel vanaf september 2019

Moeite met onthouden heeft niet alléén te maken met ouder worden. Veranderingen in levensomstandigheden hebben invloed op uw denken en uw geheugen.

GeheugenPop WOH

Acht bijeenkomsten
Als het geheugen u af en toe in de steek laat, is dat vervelend en lastig. Daarom organiseert Welzijn Ouderen Hengelo een cursus van acht bijeenkomsten, die in de eerste plaats bedoeld is om uw zelfvertrouwen te herstellen.

Inzicht & technieken
U krijgt inzicht hoe het geheugen werkt, dat maakt dat u anders omgaat met uw vergeetachtigheid. In de zelfredzaamheid leert u technieken die u in staat stellen belangrijke zaken te onthouden.

Locatie, start en tijdstip
De cursus wordt gegeven in wijkcentrum de Tempel, Booggang 2 (in de Kasbah) in Hengelo. Gedurende acht donderdagochtend van 10.00-12.00 uur. De eerste les is op donderdag 19 september 2019. Na drie maanden is er nog een terugkombijeenkomst.

Gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus, behalve de kosten voor koffie/thee. De begeleiding is in handen van Mevrouw Catharina Volkering.

Aanmelding
Voor aanmelding en informatie: WOH/Wijkracht: 088-9455722 of
www.wijkrachtacademie.nl of mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Welzijn Ouderen Hengelo onderdeel van Wijkracht

 

16 augustus 2019