X DANCE logo
Dansstudio X-Dance start K-POP danslessen

K-Pop is een muziekgenre uit Korea bestaande uit een mix van verschillende muziekstijlen, zoals hiphop- en popmuziek waarbij de YouTube filmpjes met unieke choreografieën centraal staan. Bekende K-pop artiesten zijn: BTS, Blackpink, Twice en EXO. K-Pop wint de laatste jaren enorm aan populariteit in Nederland en is vooral bekend aan het worden onder de jeugd.

Er was zelfs zoveel vraag naar de dansstijl dat X-Dance speciaal hiervoor lessen is gestart. “Het is te gek dat wij deze nieuwe doelgroep een plek kunnen bieden waar zij hun passie kunnen uitleven. Dat is altijd al het doel geweest van X-Dance, om voor iedereen wat aan te bieden”, Aldus Esmee Cornet, eigenaresse van Dansstudio X-Dance.

X-DanceX-Dance

In de danslessen leer je onder andere deze fantastische choreografieën van een échte K-Pop docent. De les is open voor alle niveau’s en iedereen is welkom. Iedere donderdag van 19:00-20:00 kun je K-Pop dansles volgen bij Dansstudio X-Dance aan de Berfloweg 41H in Hengelo. Past donderdag niet in de planning maar ben je toch een echte K-pop fan, dan kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , om op de wachtlijst te komen staan voor vrijdag of zaterdag.
Vraag een gratis proefles aan op www.x-dance.nl

 

6 december 2019