Palet logo hs


Herfst en Winter in 'Sociëteit Palet'
in wijkcentrum de Hengelose Es

Uitslagsweg 47   telefoon 074-2504020

Ontmoeten in de wijk voor alle senioren uit de Hengelose Es

Sociëteit Palet is een sociëteit voor alle oudere wijkbewoners uit de Hengelose Es en omgeving. Zij hebben sinds 1 januari 2017 een mooie plek gekregen in het wijkcentrum. Met een grote groep vrijwilligers organiseren ze bijna dagelijks activiteiten en zorgen ze dat veel ouderen ook hun plek in het wijkcentrum gevonden hebben. Zij nodigen u van harte uit om kennis te maken met deze activiteiten of kom gewoon een kopje koffie drinken.

Wekelijks kunt u elkaar ontmoeten op maandagavond bij de altijd gezellige Spelletjesavond. Of kom op dinsdag naar de Noaberdag en en ontmoet elkaar bij een gezellige bingo middag of ga na de lunch samen een potje rummikuppen. Op woensdagmiddag kunt u deelnemen aan de Koersbalgroep, heel gezellig en tegelijk sportief. Op donderdag komt u in beweging bij de Gymnastiek o.l.v. Bep Lemmens en daarna kunt u elkaar ontmoeten bij de Koffieochtenden eens per maand is er een infocafé met een thema en een deskundige aan de tafel. Op Vrijdagmiddag kunt u kaarten bij de Wilbertsoos.

Vindt u het niet gezellig om alleen te eten kom dan eens naar de maaltijden op woensdag of vrijdag (driegangen keuzemenu vanaf 12.00 uur). Doordat vrijwilligers deze maaltijd uitserveren kunnen we die nog altijd aanbieden voor een betaalbare prijs. U kunt ook 1 keer per maand deelnemen aan een heerlijke verrassende maaltijd bij “Kieken wat de pot schaft”. Eens per maand verschijnt er een nieuwsbrief en worden er flyers verspreid door de wijk.

Wilt u meer informatie of heeft u vervoer nodig, neem dan contact op met dhr A.Uland tel 0620079799

 

13 oktober 2017