AnnieMGSchmidtFlessenactie!

Obs Annie M.G.Schmidt gaat tot 20 april flessen inzamelen voor het goede doel

Eind 2016 ging er een grote schok door basisschool Annie M.G. Schmidt. De vader van 3 van onze leerlingen, Iwan Kokhuis overleed aan kanker. Het verdriet was groot. Op dit moment heeft Dorien, echtgenoot van Iwan en moeder van onze drie leerlingen samen met familie en vrienden een team gevormd. Zij fietsen en wandelen dit jaar samen de berg op van de Alpe d’HuZes.

Flessenactie s

Het team, onder de naam “Team Kokki” doet dit ter nagedachtenis aan Iwan en probeert middels allerlei acties zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel KWF (kankerbestrijding). Natuurlijk steunen wij als basisschool dit dappere team en zijn we een flessenactie gestart! In de hal van de school staan grote bakken waarin wij lege flessen verzamelen. Natuurlijk is een statiegeld-bon of een vrije gift van harte welkom. Samen met alle kinderen gaan we de buurt in om zoveel mogelijk flessen op te halen.

Vrijdag 20 april tijdens de Koningsspelen zullen we Dorien en haar 3 kinderen het bedrag overhandigen dat we ingezameld hebben.

Graag zelf een bijdrage storten, dan kan dat via deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teamkokki


Openbare basisschool Annie M.G. Schmidt
Old Ruitenborgh 31, 7556 NK Hengelo
Telefoon: 074 - 2433343

 

13 april 2018