Radio Hengelo TV
Radio Hengelo TV zoekt vrijwilligers!

Wil jij graag laten zien wat er speelt in je wijk? Weet jij als geen ander wat er leeft in de stad, heb jij een neus voor nieuws en wil je verslag doen voor tv, radio of internet? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij Radio Hengelo TV, de lokale omroep van Hengelo, onderdeel van 1Twente.

Met meer dan 60 enthousiaste vrijwilligers, stagiaires en een aantal betaalde krachten wordt 7 dagen per week radio en televisie gemaakt, waaronder de programma's Hengeloos Peil, Goedemorgen Hengelo, Cultuurcafé, Jaarwijzer, en jongerenprogramma's als het College van B en V en School's Out. Ook is Radio Hengelo TV actief op internet en social media.

Volop mogelijkheden
“Mocht je interesse hebben om als vrijwilliger onze omroep te versterken, dan zijn er verschillende mogelijkheden,” zegt Emile, eindredacteur van de omroep. “Of het nu om nieuwsredactie gaat, om camera, montage, techniek, we kunnen voor de verschillende afdelingen altijd mensen gebruiken. Ook als je achter de schermen wilt helpen bij live-opnames, dan zijn er mogelijkheden.”

Enthousiaste vrijwilligers
“Bij vrijwilligers letten we vooral op instelling en enthousiasme, dat vinden we belangrijker dan het hebben van uitgebreide kennis. Ervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar heb je die niet dan wordt je intern opgeleid. Verder is het belangrijk dat je een goede beheersing van het Nederlands hebt, een teamspeler bent en initiatief toont.”

Radio Hengelo

Kennismaken?
Heb je een paar uur per week over? Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Radio Hengelo TV? Zoek je een stageplek of wil je straks een media-opleiding volgen en nu al ervaring opdoen? Stuur een korte mail met je interesses en korte motivatie naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Over Radio Hengelo TV
Radio Hengelo TV is de lokale publieke omroep voor Hengelo. De omroep is onderdeel van 1Twente, de streekomroep van Twente, een samenwerkings-verband van de lokale omroepen 1Twente/Enschede, Radio Hengelo TV, AA FM (Almelo), RTV Borne en RTV Sternet.

 

13 april 2018