WOH logo sGeheugenactivering voor senioren
In Wijkcentrum de Sterrentuin september 2018

Moeite met onthouden heeft niet alléén te maken met ouder worden. Veranderingen in levensomstandigheden hebben invloed op uw denken en uw geheugen.

Acht bijeenkomsten
GeheugenPop WOH Als het geheugen u af en toe in de steek laat, is dat vervelend en lastig. Daarom organiseert Welzijn Ouderen Hengelo een cursus van acht bijeenkomsten, die in de eerste plaats bedoeld is om uw zelfvertrouwen te herstellen.

Inzicht & technieken
U krijgt inzicht hoe het geheugen werkt, dat maakt dat u anders omgaat met uw vergeetachtigheid. In de zelfredzaamheid leert u technieken die u in staat stellen belangrijke zaken te onthouden.

Locatie, start en tijdstip
De cursus wordt gegeven in Wijkcentrum de Sterrentuin, Neptunusstraat 51, 7557 XX Hengelo. Gedurende acht woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur. De eerste les is op woensdag 19 september 2018. Na drie maanden is er nog een terugkombijeenkomst.

Gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus, behalve de kosten voor koffie/thee. De begeleiding is in handen van Mevrouw Catharina Volkering.

Aanmelding
Voor aanmelding en informatie: WOH/Wijkracht:088-9455722 of www.wijkrachtacademie.nl of mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Welzijn Ouderen Hengelo is onderdeel van Wijkracht

 

27 juli 2018