High-Res FotoClub logoHigh-Res Fotoclub

High-Res Fotoclub is een jonge fotoclub (opgericht in 2008) voor hobbyfotografen van alle leeftijden, die in het bezit zijn van een digitale camera (compact of spiegelreflex). Centraal voor de leden staan het verbeteren van de kwaliteit van de foto’s, het bewerken van foto’s, tips uitwisselen, gezamenlijk opdrachten uitvoeren en gezelligheid. Onze leden hebben in meer of mindere mate ervaring met fotograferen en hebben een bepaalde basiskennis van hun camera.

Wat doen wij?
Wij hebben een gevarieerd programma. Meestal zijn we daarbij aanwezig in het Wijkcentrum, maar we gaan ook met enige regelmaat gezamenlijk op pad om op een buitenlocatie te fotograferen. Tijdens onze clubavonden zijn we zelf aan het fotograferen of we bespreken de eerder gemaakte foto’s. Door de foto’s te bespreken proberen we elkaar op een hoger fotografisch niveau te krijgen, waarbij we altijd een positief kritische inslag hanteren.

Wat verwachten wij van onze leden?
Wij zijn een actieve fotoclub en verwachten daarbij ook van onze leden een actieve instelling: meedoen aan de foto-opdrachten, inleveren van foto’s (meestal digitaal), aanwezig zijn tijdens de clubavonden en mee praten over allerhande fotografie onderwerpen. Door het jaar heen hebben we een gevarieerd programma. Op onze website www.high-res.nl is de agenda van onze clubavonden te vinden.

High Res Fotoclub clubavond clubavond bij de High-Res Fotoclub

Bent u geïnteresseerd in High-Res Fotoclub?
Onze fotoclub wordt niet als een workshop gegeven. U kunt daarom op ieder moment lid worden. Onze clubavonden zijn tweewekelijks op de dinsdagavond van 19:30 uur tot ca. 21:30 uur (oneven weken). Kijk ook eens op onze website voor informatie. Daarnaast bent u natuurlijk ook altijd welkom om een keer bij ons te komen kijken op de clubavond. Vragen stellen kan natuurlijk ook via ons mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

7 december 2018