Marjolein van Eck s

Lichaamsgerichte therapie
Marjolein van Eck
Achterhoekse Molenweg 175

Wat is dat, wat voor mensen komen er, wat kost het?

Dit zijn de vragen die ik veel krijg, dus handig om eens uit te leggen!

Het is net zoiets als andere therapie of coaching, dus ik gebruik ook gesprekken; we praten samen wat er gaande is, maar ik heb aan den lijve gemerkt hoeveel sneller het gaat als je daarbij met het lichaam werkt. Dat wil zeggen dat je naar de plek toe kunt gaan waar veel vastgehouden wordt. Dat kan je zelf voelen als spanning, onrust, pijn, hartbonken, noem maar op. Ik duw en masseer niet, maar we blijven bij datgene wat zich voordoet en volgen wat er is. Dat is de beste manier om de ‘tijger in de ogen ‘ te kijken en dan pas verandert er werkelijk iets.

Bij behandelingen gebruik ik meestal een combinatie van methoden, verschillend per persoon en afhankelijk van wat op dat moment nodig is. Het is dus niet van te voren te zeggen wat iemand nodig heeft, daarvoor moeten we nagaan wat er is en wat er werkt. Bij de één gaat dat in 2 sessies, een ander kom een paar keer en is er dan doorheen; er zijn ook mensen die met een bepaalde regelmaat komen om de zaak weer wat te “updaten”. Een soort APK voor jezelf!

De technieken die ik gebruik zijn gesprekken, cranio-sacraal therapie en Healing Touch-energetisch werk. Daarnaast gebruik ik traumatechnieken zoals EMDR, sessies over vergeving (van anderen en van jezelf), diep werkende ademhalingstechnieken en numerologie om jezelf te kunnen begrijpen. Mindfulness is een belangrijk onderliggend thema bij alles wat ik doe.
Tot slot heb ik een behoorlijk heldervoelend vermogen wat op uw vraag ingezet kan worden; inzicht in levenden en overleden.

huis tuin tent 2011 038 s

Meer uitleg over de technieken vind je op de betreffende pagina’s van mijn website. Daar vind je ook beoordelingen van cliënten.

Wat voor mensen er komen: mensen met verdriet, bijv. vanwege overlijden of scheiding, mensen die spanning hebben omdat ze teveel en te hard werken, burn out, mensen die angstig zijn, om een reden of zomaar af en toe in de nacht. Lichamelijke klachten, slapeloosheid, moeheid, geen zin meer in het leven, schuldgevoel over iets wat je gedaan hebt. Boosheid op een ander over iets wat er gebeurd is, problemen in relaties, pijn, gedoe met kinderen, verwarring.
We kijken altijd samen of we er wat mee kunnen; als ik merk dat het niet werkt verwijs ik u zonder meer door met mijn analyse.

Wat het kost: de behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering omdat ik volledig erkend ben. Uw eigen risico wordt daarbij NIET gebruikt. Het valt meestal onder natuurgeneeswijzen, alternatieve therapieën.

Mocht u geïnteresseerd zijn of het wat voor u is, bel of mail dan:
06 33701244 / 074 7850205 / Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
www.persephone-therapie.nl