CentrumVitaal logo


Centrum Vitaal

Centrum Vitaal is een initiatief van Wim Haafkes en Nathalie Brinkman.
Wij begeleiden mensen, elk vanuit onze eigen deskundigheid.

Wim is vanaf 1986 bezig met natuurlijke geneeswijzen als acupunctuur, bioresonantie en homeopathie. Bij hem kun je terecht voor al je fysieke klachten; vermoeidheid, rug, pijnen, gewrichten, allergieën, huid, longproblemen, verteringsproblemen en meer.
Nathalie is psychosociaal therapeut, zelf hooggevoelig en heeft de gave mensen te helpen het leven beter te begrijpen. Bij haar kun je terecht voor psychische en emotionele klachten als stress, angsten, relationele problemen en meer.

‘Je gezondheid in balans’ is voor ons de sleutel voor een gezond, vitaal en beter leven. Denken in gezondheid -niet in ziekte- en wat heb jij nodig om beter te functioneren.

Om een goede diagnose te stellen maakt hij gebruik van de ‘Oberon GezondheidsScan’. Deze apparatuur is ontwikkeld in het ziekenhuis en maakt gebruik van de technologie die wordt gebruikt voor hart- en hersenscans. De GezondheidsScan meet uw hele lichaam door. Zo geeft de apparatuur op een betrouwbare en geautomatiseerde manier informatie over het functioneren van alle belangrijke organen. Hiermee kan de oorzaak van (chronische) klachten worden achterhaald.

Verder geven we ook trainingen als:

  • Mindfulness training ‘anders leren omgaan met stress’
  • Intuitieve ontwikkeling ‘leren beter te luisten naar je stem’
  • Mindfulness & afvallen ‘als niets meer helpt, moet je anders omgaan met..’
  • Back to basic ‘combi van bovenstaande training en gezond eten’

We zijn aangesloten bij erkende beroepsverenigingen zodat onze consulten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door alle verzekeraars (afhankelijk van je aanvullende verzekering) en gaan niet en koste van de eigen bijdrage!


Centrum Vitaal
Bornsestraat 24
7556 BG Hengelo Ov
telefoon 074 2914143