Centrum Vitaal

wenst u

een gelukkig en gezond 2012.

 

We helpen mensen met het maken van de juiste keuzes voor hun gezondheid op zowel fysiek als psychisch gebied, zodat het uw gezondheid vitaler en beter maakt. Hierbij richten wij ons zowel op preventie als op behandeling van klachten. In principe kunt u met alle klachten bij ons terecht.

Bij natuurgeneeskundige Wim Haafkes kunt u terecht voor o.a. acupunctuur, homeopathie, bioresonantie en voor alle klachten waarvoor u ook een huisarts bezoekt. Om een goede diagnose te stellen maakt hij gebruik van de ‘EIS GezondheidsScan’.

whaafkes

Deze apparatuur is ontwikkeld in het ziekenhuis en maakt gebruik van de technologie die wordt gebruikt voor hart- en hersenscans. De GezondheidsScan meet uw hele lichaam door.
Zo geeft de apparatuur op een betrouwbare en geautomatiseerde manier informatie over het functioneren van alle belangrijke organen en bloedwaarden.
Hiermee kan de oorzaak van (chronische) klachten worden achterhaald.

Psychosociaal therapeut en coach Nathalie Brinkman biedt u begeleiding op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

nbrinkman


Zij probeert samen met u de blokkades op te sporen en de problemen los te laten die u belemmeren dat leven te kunnen leven dat u vreugde en voldoening schenkt.
Een combinatie van gesprekken, coaching en mindfulness zorgen ervoor dat u weer in balans komt. Volgend jaar zal Nathalie ook weer trainingen en bijeenkomsten organiseren waarin u kunt werken aan meer balans in uw leven.

Voor consulten kunt u elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur terecht, u kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 291 41 43. Onze consulten worden door de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in de aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van de eigen bijdrage!