K.S.V. Achilles ’12 viert 100-jarig bestaan

Op 28 maart 2012 bestaat Achilles ‘12 100 jaar. Een jaar van feesten en herinneringen ophalen is begonnen met een vernieuwd bestuur en een vol programma.

DylanNeuber

De eerste activiteit in het feestjaar was de uitreiking van het voetbalplaatjesboek door Willem Boddeman (C1000). Dylan Neuber, het jongste lid van onze vereniging, kreeg op 8 januari het eerste boek. Alle aanwezige jeugdspelers kregen daarna een boek en alvast een zakje voetbalplaatjes. Daarna werd het jubileumjaar ingeluid door het oplaten van ruim 100 rode en witte ballonnen. De plaatjesactie loopt inmiddels alweer op zijn eind. Veel boeken zijn bijna vol. Binnenkort zal er een ruilbeurs georganiseerd worden om iedereen de kans te geven de ontbrekende plaatjes te bemachtigen.

Een ander belangrijk bericht ontvingen we eind januari. Voorzitter Benno Goosen heeft het bestuur weer compleet. “Het is een hele geruststelling dat  het bestuur weer voltallig is en dat we met de nodige daadkracht kunnen besturen.” Zo schrijft Goosen.

 

achilleswitrood


Op 24 februari werd voor alle Achilles leden die minimaal 25 jaar lid van de vereniging zijn de eerste zilverlingenavond georganiseerd. Tijdens deze avond werd het jubileumboek gepresenteerd. Het boek, met meer dan 300 foto’s uit de rijke Achilles geschiedenis, werd enthousiast bekeken en natuurlijk werden er veel herinneringen opgehaald.

In de jubileumweek worden diverse activiteiten georganiseerd. Op 28 maart een receptie, op 30 maart een reünie, op 31 maart een dankviering en een speciale ledenvergadering en daarnaast nog allerlei voetbalactiviteiten. In de loop van het jaar volgt een feestavond en ook worden diverse toernooien georganiseerd. Het zou fantastisch zijn als FC Twente in dit speciale jaar een wedstrijd tegen Achilles ’12 speelt. De gesprekken hierover zijn nog niet afgerond; houd de website in de gaten.

Voor een uitgebreid jubileumprogramma verwijzen we u graag naar www.achilles12.nl

Margriet Postma
Clubredactie