Nieuws van basisschool de Hunenborg


 
In de laatste week van het jaar was het weer een gezellige drukte op ons schoolplein. Helaas kon er dit jaar geen sneeuwvlokje vanaf, maar toch was de kerstmarkt meer dan geslaagd. Niet alleen omdat we door de verkoop van zelfgemaakte kerstartikelen, heerlijke Turkse hapjes, oliebollen en gluhwein een mooi bedrag verdiend hebben voor de kinderboerderij.
De kerstmarkt was er vooral ook om met elkaar het jaar af te sluiten en Kerst te vieren.

engeltjes-bewerkt2

Natuurlijk vieren we Kerst op school ook met een mooie viering. Helaas konden we dit jaar niet in de Paus Joanneskerk terecht vanwege de problemen met de verwarming. Gelukkig was onze hal groot genoeg, zelfs met de 2 grote kerstbomen en kerststal die zorgden voor de ideale sfeer. Na de viering hebben alle kinderen genoten van een kerstlunch in de eigen groep.
 
We zijn het nieuwe jaar begonnen met een positieve actie. We willen dat onze schoolomgeving veilig blijft, daarom blijven we stimuleren dat zoveel mogelijk kinderen lopend of met de fiets naar school komen. In alle groepen is hieraan aandacht besteed via een project van Veilig Verkeer Nederland. Zo zijn er posters en spandoeken gemaakt om de actie onder de aandacht te brengen.

verkeersactie

Leerlingen van groep 8 deelden flyers uit en een kleine attentie om alle ouders te bedanken dat ze lopend of fietsend naar school zijn gekomen. Ook de ouders, die hun auto op een veilige plaats parkeren, werden niet vergeten.
De leerlingen zijn op de laatste dag van de actie getrakteerd door de werkgroep die deze actie mogelijk heeft gemaakt.
 
Voor meer informatie kunt u op onze website terecht: www.dehunenborg.nl
 
Met vriendelijke groet, team basisschool de Hunenborg.
 
---------------
Met vriendelijke groet,
 
Pascal van den Bos
directeur RK basisschool de Hunenborg