ROZ klein
ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

Eigen bedrijf starten?
Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen. De dienstverlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.

Oriëntatietraining ‘Een eigen bedrijf iets voor u?’
Is ondernemen wel iets voor u? Hoe begint u een bedrijf? Wie kan u op weg helpen? Zijn dit vragen waarmee u rondloopt? Dan is deze voorlichtingsbijeenkomst iets voor u. In deze korte praktische bijeenkomst geeft het ROZ u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en of dit iets voor u is.

De training wordt gegeven in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Eerstvolgende data:

  • 15 maart, 9.00 – 12.00 uur 
  • 20 maart, 9.00 – 12.00 uur
  • 29 maart, 9.00 – 12.00 uur

Aanmelden kan op trainingen.rozgroep.nl

Ondernemer in de wijk Hengelose Es?
Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.

Spreekuur wijkcentrum De Hengelose Es
Op donderdag 21 maart van 9.00 – 12.00 uur en 28 maart van 13.00 – 16.00 uur zijn wij aanwezig in het wijkcentrum De Hengelose Es aan de Uitslagweg 47 in Hengelo. Wilt u een bedrijf starten en uw ideeën bespreken? Of heeft u een bedrijf en wilt u met iemand praten over de huidige gang van zaken? Wij gaan graag met u in gesprek, dus kom vooral langs.

Contact
Op 21 en 28 maart geen tijd? Kom langs in het Ondernemerscentrum H164, gevestigd aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Of neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken met de wijkadviseur Marte di Prima of Chantal Joldersma. Marte en Chantal staan in de Hengelose Es voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze websites: www.rozgroep.nl en www.roztwente.nl.

Facebook en Twitter
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen? Volg ons nu op twitter.com/rozgroep en facebook.com/rozgroep.


ProvincieOverijssel mede mogelijk gemaakt door 2