Bewonersorganisatie Hengelo Midden
Buurtbon gebruikers of genieters?
Had u met uw straat/ buurt een leuk idee en was u een van de gelukkigen die een Buurtbon heeft ontvangen in 2011 of 2012? Dan zijn wij reuze benieuwd wat u daarmee heeft gedaan. Heeft u een verhaal en of foto’s van deze gebeurtenis dan willen wij, Bewonersorganisatie Hengelo Midden daar graag wat van horen en zien. U kunt ze digitaal aanleveren bij: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of stuur ze naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Voor inlichtingen kunt u bellen met Tineke 06 39197274 Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Organisatie andere activiteiten.
Wil je wat organiseren voor jou straat? Je wilt bv. de buurt opfleuren met wat bloembakken. Je wilt samen met de buren een straatfeest organiseren? Je wilt meer speelruimte voor de kinderen! Een actie organiseren voor een veiliger omgeving? En…. zo zijn er vast wel meer zaken te bedenken. Maar er is geen geld om dit te organiseren? Dan kun je een aanvraag indienen bij de Bewonersorganisatie Hengelo Midden. Een formulier voor deze bijdrage kunt u downloaden via de website www.hengelose-es.nl of de bekende nummers bellen Mailen mag ook. Wij hanteren dezelfde regels die ook voor de buurtbonnen gelden.

Bestuursleden gevraagd!
De bewonersorganisatie Hengelo Midden vraagt betrokken bewoners uit de wijk de Hengelose Es ons bestuur te komen versterken. Onze wijk bestaat uit de volgende buurten: ’t Wilbert, Harmsveld-Tichelwerk, Timmersveld, Hengelose Es Noord en Medaillon, Ons werkgebied wordt omsloten door de: A1, Bornsestraat, Deurningerstraat en Oldenzaalsestraat. Al met al een behoorlijke wijk. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

  • Je wilt je wel inzetten voor de wijk. Geweldig!!! Deze mensen zoeken wij juist.
  • Wij vragen jong en oud om mee te doen.
  • Wij zijn er voor iedereen die zich actief willen inzetten. Vele handen maken licht werk.