NieuweNoaber met ondertitel logo

Nieuwe Noaber zoekt ambassadeurs!

Ben je betrokken bij je straat, de buurt waarin je woont? Vind je het belangrijk dat jong èn oud er toe doen en iets voor elkaar kunnen betekenen? Voel je ook de noodzaak dat omzien naar elkaar in de nabije toekomst dringend wordt? Dan is deze oproep wellicht op jou van toepassing.

Nieuwe Noaber is een ontwikkeling die in gang is gezet om bewoners in Hengelo uit te nodigen aandacht voor elkaar te hebben. De betrokkenheid bij het wel en wee van de buurt en de bewoners te vergroten. En het wel en wee betreft vaak kleine dingen. Dat wat je graag doet of goed kunt inzetten voor je buurt(genoten), een vraag aan elkaar stellen om hulp, de ander uitnodigen mee te doen. Ook van elkaar weten op welk gebied iemand kwaliteiten heeft. Dit allemaal onder het motto : iedereen heeft wel eens een helpende hand nodig èn iedereen heeft ook iets te bieden.

Nieuwe Noaber tot bloei laten komen gaat niet vanzelf. Er zijn ambassadeurs nodig die het gedachtengoed willen uitdragen. In de eigen straat het initiatief willen nemen, op welke manier dan ook. Veel mensen zijn bereid iets voor een ander te doen, maar hoe geef je dat vorm. Voor Nieuwe Noaber-ambassadeurs organiseren Welzijn Ouderen Hengelo en Scala Welzijn een bijeenkomst op dinsdag 1 april (dit is geen grap) van 19.30 – 21.00 uur in wijkcentrum De Hengelose Es. Het doel van de bijeenkomst is met elkaar na te denken hoe Nieuwe Noaber in jouw straat vorm kan krijgen. Laten we elkaar inspireren!

Wil je meedoen, meld je dan voor 28 maart aan bij Welzijn Ouderen Hengelo, tel: 074 – 3673080 (elke ochtend bereikbaar) of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Behoefte aan meer informatie over de bijeenkomst, neem dan contact op met Joke Brinkman (SWOH), tel 074 – 3673081 / 06 – 20541122 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


SWOH logo