AnnieMGSchmidtschool logo


Lampionnenoptocht Annie M.G.Schmidtschool

Gerard Engbersen organiseert ieder jaar samen met heel veel vrijwilligers een prachtige lampionnenoptocht. Sint Maarten rijdt samen met zijn herauten op Friese paarden door de straten van de wijk. Het tempo en de maat wordt aangegeven door de fanfarenband. De ouders en kinderen van de wijk lopen zingend, met lampionnen en veel plezier mee met de optocht. SintMaarten s

Dit jaar eindigde de optocht in de Annie M.G. Schmidtschool. Bij de ingang van de school stonden vuurkorven en het team van Annie M.G. Schmidtschool om alle deelnemende kinderen en ouders te verwelkomen. In de school klonk vrolijke Sint Maartenmuziek. De ouderraad had ranja, koffie en thee voor iedereen die meeliep. Burgemeester Schelberg gaf iedereen fruit en wat lekkers. Het was een zeer geslaagde avond waar veel ouders en kinderen met plezier op terugkijken.


Zaterdag 29 maart Open dag Annie M.G. Schmidtschool van 11.00 uur - 14.00 uur AnnieMGSchmidtschool gebouw

Bent u op zoek naar een school voor uw kind? Dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken met de directie van de school. Dit kunt u doen via de mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , of telefonisch 074-2433343. Bent u zich nog aan het oriƫnteren dan bent u uiteraard van harte welkom op onze open dag op zaterdag 28 maart tussen 11.00 uur en 14.00 uur.