Kuyperschool logoKuyperschool nieuws!!!

Dit jaar hebben we een geweldige Kerstmarkt georganiseerd !
Tijdens de crea middagen hebben onze leerlingen prachtige Kerstartikelen gemaakt die gekocht konden worden. Bijna alles is verkocht!! De markt werd opgebouwd door ouders van de O.R.en het zag er allemaal erg mooi en gezellig uit! De leerlingen van groep 4 zijn op bezoek geweest bij Het Palet om kerstliederen te zingen met en voor de oudere mensen die daar naar toe gaan.

school kuyper s

Met de groepen 5,6,7 en 8 zijn we naar het Rijksmuseum in Amsterdam geweest. Daar werden we rondgeleid langs prachtige schilderijen! Na afloop was er tijd over om een wandeling door de stad te maken en konden de leerlingen daarna weer in de bus stappen die vlakbij de Dam stond te wachten! De mogelijkheid om naar Amsterdam te gaan kregen we door sponsorgelden van de nationale bank en giroloterij en dit hebben we met beide handen aangegrepen.

Wij vinden het belangrijk om naast de cognitieve vakken, zoals taal en reken, ook aandacht te besteden aan de creatieve vakken! Tijdens de crea op vrijdagmiddag komen die vakken aan bod en het is mooi om te zien dat kinderen opbloeien tijdens een drama of schilderles!
In maart starten we weer met ons schoolproject dat dit keer zal gaan over film en fotografie. Als u het leuk vindt een keer te komen kijken naar de resultaten, dan bent u welkom op donderdag 27 maart van 18.30 uur tot 19.30 uur.

Hartelijke groeten,
Joyce van Binsbergen
Directeur Dr.A.Kuyperschool