Scoren in de wijk logo sActieve inzet FC Twente cup in de Hengelose Es
in het kader van Scoren in de wijk

Onder leiding van Huseyin Boga, een vader van de deelnemers, voeren jongeren speciale activiteiten uit in de wijk, die ten goede komen van de bewoners. Daarnaast oefenen ze hard voor de voetbalwedstrijden.

Scoren seniorenBuurtbijdrage: helpen bij senioren


Op 26 januari jl. hebben de jongens een andere uitdaging gevonden om mensen te helpen. Het gaat om mensen die 65 jaar en ouder en/ of lichamelijk beperkingen hebben. Zij hebben de mensen geholpen bij de huishouding. De mensen vonden het fijn dat de jongens op zo'n idee zijn gekomen. En de mensen die ze geholpen hebben gaven telkens complimenten.

Scoren wassen           Buurtbijdrage: Auto’s wassen


Op 25 januari jl. hebben de jongens van de "FC TWENTE CUP" het initiatief genomen om auto's in de wijk " De Hengelose Es " in overleg met de leidinggevende Huseyin. De auto's die de jongens hebben gewassen zijn auto's uit de wijk. De eigenaren van de auto's waren zeer enthousiast over de actie van de jongens. De jongens kregen elk na de actie een gebakje en frisdrank van de leidinggevende Huseyin. De jongens vonden het prachtig en wilden gelijk een nieuwe opdracht uitvoeren.


training 1
Afgelopen zondag hebben wij getraind op het complex van Achilles 12. Het hele team was hierbij aanwezig. We hebben eerst een warming-up gedaan en daarna een partijspel gespeeld. We hebben afgesloten met penaltyschieten. Het was een leuke en leerzame ochtend. Onze volgende activiteit is een oefenwedstrijd.

hengelose boys goed s