Oostwerk logoOostwerk actief in wijkcentra Hengelose Es en Weidedorp

Oostwerk is een leerwerkbedrijf op administratief gebied en verzorgt administraties voor bedrijven. Personen met een administratieve achtergrond zonder baan worden bij ons door middel van een stage begeleid naar betaald werk. De invulling van de stage is maatwerk: iedereen wordt ingezet op het werk dat hij of zij op dat moment aankan en van daaruit ontwikkelt men zich verder.

Bent u ondernemer in de Hengelose Es en wilt u graag uw administratie maatschappelijk verantwoord uitbesteden? Of heeft u vragen over uw administratie? Neem dan contact op met Oostwerk Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 074 241 5141).

Oostwerk is gevestigd in het Ondernemerscentrum H164, maar we zijn daarnaast bijna dagelijks te vinden in wijkcentrum de Hengelose Es. Op deze locatie wordt de administratie verzorgd voor de Stichting Wijkcentra Hengelo Midden, waar de Hengelose Es en het Weidedorp onlangs in zijn opgegaan.

Het wijkcentrum en Oostwerk werken op een prettige manier met elkaar samen. Zo helpen medewerkers van Oostwerk de (vaak wat oudere) cursisten die in het wijkcentrum een Excel opleiding volgen. Dat is voor onze medewerkers, die vaak dagelijks met dit programma werken, een kleine moeite.

Meer informatie over Oostwerk: www.oostwerk.nl