Nieuws van de Kuyperschool

Het is zo ver, de bouw is begonnen! Boven op onze teamkamer, aan de kant van het schoolplein, komt een prachtig lokaal in de stijl van de jaren jaren 30! Het is de bedoeling dat daar de schakelklas in komt ,die nu nog gevestigd is in het houten lokaal . Tot nu toe verloopt alles goed en we hopen dat er eind juni een prachtige verrijking van onze school zichtbaar is.

Natuurlijk is er weer van alles langs gekomen aan activiteiten! Zo hebben we meegedaan aan een landelijk gebeuren, genaamd: ‘Lentekriebels’. De titel spreekt al voor zichzelf: ‘Hoe gaan we om met elkaar?’ Goed om hier bij stil te staan en daar mooie gesprekken over te voeren .

Samen met andere scholen in de buurt zijn we bezig geweest met het project ‘Helden’.

kuypervertelkaravaan

De Vertelkaravaan kwam een voorstelling geven op het schoolplein wat er supermooi uitzag en ook heel spannend was. De afsluitende avond was een geweldige happening in onze school. Als je durft mag je binnen komen”. Dus bij binnenkomst moest je al een held zijn!

kuyperhelden

Vervolgens liepen de ouders met de kinderen door de school en konden ze gaan zoeken naar 10 helden die in de school rond liepen. In elke groep mocht een heldendaad gedaan worden wat tot slot resulteerde inhet verkijgen van een button , met daarop de tekst:“Ik ben een Kuyperheld”.

kuyperheldenmarkt

Meer foto’s kunt u bekijken op onze site www. Kuyperschoolhengelo.nl

Binnenkort gaan we weer een bezoek brengen aan ‘Het Palet’. Daar gaan we voor de oudere mensen zingen en ze verwennen met een zelf gemaakt cadeautje! Het is altijd mooi om te zien hoe jong en oud van elkaar genieten.

Hartelijke groeten,
Joyce van Binsbergen, Directeur Kuyperschool