Grote kleine Helden op de Annie M.G. Schmidtschool

 Annie MG Schmidt kiekn2 1Van 15 maart tot en met 25 april zijn de kinderen van de Annie M.G. Schmidtschool bezig geweest met het thema ┬┤Helden┬┤.

De leerlingen hebben geleerd dat zij ook een held kunnen zijn, door andere kinderen te helpen die het moeilijker of zwaarder hebben dan zij. Alle kinderen, ouders en leerkrachten van de Annie M.G. Schmidtschool hebben zich ingezet om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de stichting Join4Energy. Deze stichting zet zich in voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Zo hebben de kinderen van groep 1, 2 en 3 een sponsorloop gehouden en de kinderen van groep 4 tot en met 8 hebben sponsorzwemmen georganiseerd. Daarnaast hebben kinderen thuis karweitjes gedaan, een deel van hun zakgeld gegeven, lege flessen ingeleverd of een uitleg geven aan familie en bekenden over kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Annie MG Schmidt kiekn2 2

Annie MG Schmidt kiekn2 3


Juf Anne Sassen heeft van het bedrijf SMQ een startplek gekregen om voor Join4Energy de Mont Ventoux te beklimmen. Boven op de berg zal zij 2 juni een cheque van 4000 eur
o overhandigen. Wij zijn zo ongelofelijk trots op alle kinderen, ouders en teamleden van de Annie M.G. Schmidtschool. 

Stuk voor stuk, grote en kleine Helden!