roz


Het ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

 

Eigen bedrijf starten?

Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen. De dienstverlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.


Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?

Het ROZ verhuurt goedkope kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Ondernemerscentrum H164 is een uniek concept en gebouw in hartje Hengelo. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, dus wees er snel bij! Ook vergader- en workshopruimtes zijn in H164 te huren voor een dag of dagdeel.

 

Ondernemer in de wijk Hengelose Es?

Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.

 

Spreekuur wijkcentrum De Hengelose Es

Op donderdag 7 juni 2012 zijn wij van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig in het wijkcentrum De Hengelose Es aan de Uitslagsweg 47 in Hengelo. Wilt u een bedrijf starten en uw ideeën bespreken? Of heeft u een bedrijf en wilt u met iemand praten over de huidige gang van zaken? Wij verwelkomen u daar graag om uw bedrijfsideeën of problemen te bespreken. Loop dan gerust binnen.

 

Contact

Op 7 juni geen tijd? Kom gerust langs in het Ondernemerscentrum H164, gevestigd aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Of neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken met de wijkadviseurs Carla Haafkes of Chantal Joldersma. Carla en Chantal staan in de Hengelose Es voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze websites: www.rozgroep.nl en www.roztwente.nl.