politie-300x123 logo


De wijkagent van de Hengelose Es
Hallo allemaal,

Ik wil mij bij deze even voorstellen als jullie (nieuwe) wijkagent. Ik ben sinds april 2012 de wijkagent van de wijk de Hengelose Es.

In 1994 was ik klaar met mijn politieopleiding en ben ik begonnen in Almelo. Later heb ik in Borne en Hengelo gewerkt. In 2009 ben ik voor 3 jaar gedetacheerd geweest in Arnhem. Ik was zeg maar “uitgeleend” aan het korps Gelderland-Midden. In april 2012 ben ik aangenomen als wijkagent van de Hengelose Es en kwam ik terug in Hengelo.

Momenteel volg ik de deeltijd-cursus voor wijkagent op het Saxion in Enschede. Hiervoor ga ik elke dinsdag naar Enschede. Dit heeft tot gevolg dat ik voorlopig iets minder in de wijk ben waardoor ik het best druk heb. Dit is ook de reden dat ik nu pas dit bericht op kan stellen. Daarnaast rijd ik ook regelmatig in de noodhulp (meldingen rijden) en draai ik seniordiensten (aansturing of coördinatie op het bureau).

De Hengelose Es is een grote en druk bewoonde wijk waar genoeg gebeurt. Ik vind het heel interessant werk omdat je met heel veel verschillende zaken te maken krijgt. Dit kunnen leuke-, minder leuke-, gevaarlijke- of nare gebeurtenissen zijn.

Als wijkagent doe ik mijn uiterste best om problemen op te lossen of neer te leggen bij de betrokken instantie. Dit betekent helaas niet dat ik op elke melding kan reageren. Als jullie een mededeling voor de wijkagent hebben dan kunnen jullie dit via de website van de politie naar de wijkagent sturen. Als je geen internet hebt kun je ook gewoon de politie bellen.

De telefoonnummers van de politie kennen jullie waarschijnlijk al maar ik herhaal ze toch even:

0900-8844 Als er geen spoed bij is (als je iets wilt doorgeven of een afspraak wilt maken enz.)
112 Als er spoed is (als iets helemaal uit de hand dreigt te lopen of bij heterdaad van geweld of bijvoorbeeld als er op dat moment ingebroken wordt).
Voor diegenen die twitteren: ik ben ook te volgen op twitter: @wahengelosees

Als er wat bijzonders is hoor ik het graag!


Met vriendelijke groet,

Levent Turegun
Politie
Wijkagent Hengelose Es