Wijkfeest 2013

Op 1 september 2013 is het weer zo ver, dan zal het jaarlijkse wijkfeest door het WAC worden georganiseerd. Deze keer zal er meer aandacht worden besteed aan het rommelmarkt gebeuren en de plannen zijn om deze groter te maken.

De indeling zal ook veranderen; zo zal de kleedjes-markt verhuizen naar het plein voor de winkel van ter Stal en mogen de kleedjes niet groter zijn dan 2x2meter. Dit hebben we zo besloten omdat de kleedjes bij sommigen wel erg groot werden en er voor andere kinderen geen plaats meer was. Deze verandering hebben we ingevoerd om het wijkcentrum de gelegenheid te geven om op die dag ook wat te organiseren op het plein voor het centrum.
Verder zijn we op zoek naar kinderen of volwassenen die iets leuks kunnen, zoals muziek maken en zo. Er zullen verspreid over het terrein 5 kleine podiums worden geplaatst (3x3) en het is de bedoeling dat je op die dag overal mag laten zien wat je kunt. Je mag er een mandje neer zetten en de opbrengst mag je helemaal zelf houden.

Inschrijving
De inschrijving voor een marktkraam zal,net zo als andere jaren, plaats vinden in het wijkcentrum op de vooraf bekend gemaakte data. Deze zullen vermeld worden bij C1000 en bij het wijkcentrum. De prijzen voor de kramen van 4 meter bedragen 22 euro en ze zijn allemaal voorzien van een dakje.

Contact
Mocht u vragen hebben dan kunt u voor info contact opnemen met het WAC, Arjan ten Dam 0619963514. Ook kunt u naar onze facebook pagina gaan, WAC Hengelo.

 Wijkfeest foto wijkfeest2012 s
Wijkfeest 2012