Moeders in de Hengelose Es ook dit jaar weer in het zonnetje gezet

Maar liefst 30 vrijwilligers hebben afgelopen zaterdagmiddag 11 mei ervoor gezorgd dat 60 moeders een ware wellness-beleving konden ervaren. Onder het motto ‘moeder …jij wordt verwend!’ konden deelnemers genieten van een uitgebreid programma in een omgetoverd wijkgebouw tot een 3 sterren Hawaï Resort. Na de inloop met koffie/thee en lekkers kon men deelnemen aan één van de wellness beauty, nagelstyliste, massage, kapper, visagiste en iedereen mocht een sleutelhanger en kaart maken. Tussendoor kon men een bezoekje brengen aan de gratis kledingboetiek en de Hawaï bar.
moeders dag 11-5-2013 262 s


Het tweede deel van de middag verzamelde iedereen zich weer in de grote zaal waar ze getuige konden zijn van de leuke optreden van de hip hop groep, een voordracht van een gedicht. (Moeder jij wordt verwend), een spetterende modeshow! Dat bracht de stemming er goed in en de Zumba-workshop die Melissa aanbood was iets waar iedereen extra vrolijk van werd. De middag werd afgesloten met een grandioze High Tea. Bij het afscheid kregen de moeders ook nog een presentje mee.


Melissa Marks-Salmon, van de Carel van Manderstraat was initiatiefnemer en animator van deze middag. Zij is er weer in geslaagd de moeders een fantastische ervaring te bezorgen. De activiteit is mede mogelijk gemaakt door Pinkstergemeente de Banier (Almelo), het Wijkcentrum de Hengelose Es, Scala Welzijn en de Bewonersorganisatie (BHM) middels een toekenning van een buurtbon.

moeders dag 11-5-2013 176 s