Wijkcentrm Hengelose Es_logoSpeeltuindag
zaterdag 15 juni 2013
“De geheime speelplek”


Er was eens een geheime speelplek, met allerlei leuke speeltoestellen, bij het Wijkcentrum de Hengelose Es. Kinderen komen hem regelmatig opzoeken om te spelen, maar er mist nog iets aan deze speeltuin: Hij heeft namelijk nog geen naam!

De vraag is dan ook aan jullie als buurtbewoners om te helpen beslissen welke naam de speeltuin zal krijgen! Dit doen we door middel van een prijsvraag. U kunt binnenkort op het wijkcentrum stembriefjes invullen. Daarnaast zal er op de Facebook pagina van het Wijkcentrum ook mogelijkheid komen uw voorkeur aan te geven. (www.facebook.com/wijkcentrumdehengelosees) Vraag het natuurlijk ook aan uw kinderen!

De naam die uiteindelijk gekozen wordt zal feestelijk worden onthuld op de Speeltuindag op zaterdag 15 Juni. Dan gaat de speeltuin om 13:00u open. Er zullen sprookjesfiguren op visite komen, misschien zelfs Assepoester, of een heks! En je mag natuurlijk zelf ook verkleed komen! Je kunt je laten schminken, lekker een toverdrankje drinken, sprookjesspelletjes spelen en toverpopcorn eten. Helaas moeten de sprookjesfiguren om 17:00u weer terug in hun sprookjesboek, en is de speeltuindag voorbij. Dus: Speeltuindag! Stem mee voor een naam voor de speeltuin!

Waar? Wijkcentrum de Hengelose Es
Wanneer? 15 Juni 2013
Hoe laat? 13:00u – 17:00u
Deelname? Gratis