Houtmaat Cultuurpodium s


Cultuurpodium Houtmaat – Het buitenpodium van Twente,
is er klaar voor!

Het programma is zo goed als rond. Hanneke Mentink, onze nieuwe programmeur, legt de laatste hand aan het programma voor 2014. Een programma vol nieuwe gezichten en groepen.

Ondertussen is de technische crew onder leiding van Daan Scholten bezig om proef te draaien met de nieuwe geluidsinstallatie. Met trots en enorm veel energie zullen zij straks zorgen dat de kwaliteit voor de microfoon verspreid wordt over het terrein van de Houtmaat. Voor artiesten en publiek is de nieuwe installatie een grote kwaliteitssprong.

Onze fotograaf Wim van der Geest en de ontwerpers van TriMotion zijn bezig de website en PR uitingen te verbeteren. De beleving van het Cultuurpodium wordt omgezet in vijf belevingen: Zomers genieten – gevarieerd programma – ook voor jonge gezinnen – lekker van eten en drinken – de ontmoetingsplek voor jong en oud. De Crea doe tafel ontbreekt ook dit jaar niet en wordt zelfs uitgebreid. Lous Kerkhof zal haar creatieve ideeën omzetten naar nog meer activiteiten voor de jonge kinderen.

De Houtmaat onder leiding van Carel Weijschede is al weken bezig de terrassen om te bouwen. Zicht –en looplijnen zijn aanmerkelijk verbeterd. De kleine hapjes kaart wordt uitgebreid. Het genieten van Twentse producten kan gelijk al bij de opening op 11 mei. Op deze moederdag wordt u verwend met heerlijke asperges gerechten van Twentse bodem. Bereid door Peter Leferink.

Theo Kleizen en Robert Aalbers hebben intussen de organisatie voor de Film Karavaan neer gezet. Dit jaar zal een bescheiden start gemaakt worden met enkele filmvoorstellingen in het Weusthag.

Het bestuur en de vele vrijwilligers ontmoeten u graag weer op 11 mei.

 

weusthag logo