Geerdink logo 300
Open dag 't Geerdink op zondag 25 mei

Op zondag 25 mei a.s. houden we onze jaarlijkse open dag. U bent van 11.00 tot 15.00uur welkom aan de van Alphenstraat 17a. U kunt dan informatie krijgen over onze verschillende projecten.

Er zijn allerlei activiteiten voor kinderen zoals spelletjes en ponyritjes. En natuurlijk laten de vrijwilligers hun rijkunsten op de pony’s zien. Ook is er een proef-ponygroep van 10.00 tot 11.00 uur. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen kennis maken met de ponygroep. Dit kost niets en uw kind kan ervaren of zij de ponygroep leuk vindt. Opgeven voor deze proefles kan bij ’t Geerdink. 074.2420146 Dit kan ook op de dag zelf, maar er kunnen maar maximaal 18 kinderen aan de proef-ponygroep meedoen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Printshop
Bij ’t Geerdink kunt u kopietjes laten maken. Wij kopiëren alleen zwart/wit. U levert u spullen kopieer klaar en kunt het dan op het afgesproken tijdstip weer ophalen We kunnen boekjes, folders, gevouwen folders ect. kopiëren op A4 en A5 formaat. Vraag eens naar de mogelijkheden en de kosten. Wie weet wordt u nog aangenaam verrast.

Geerdink zakgeld s

Zakgeldproject
Ben je een jongere in de leeftijd 13 t/m 17 jaar, je woont in de Hengelose Es, je gaat volledig of gedeeltelijk naar school, je hebt geen ander baantje en je hebt wel zin om wat te doen. Kom dan eens bij ons langs. Wat verdien je? Je verdient tussen de €2,00 en €2,75 per uur. Dit is afhankelijk van je leeftijd. Je krijgt je geld 1 keer in de 2 weken op vrijdag. Klinkt dit interessant en wil jij je opgeven of meer informatie, bel dan ’t Geerdink of kom op de open dag! Tot ziens op de open dag.
Geerdink ponygroep s
Ponygroep

Een ponygroep is een speelse manier om kinderen en pony’s met elkaar om te laten gaan. De omgang van kinderen met elkaar en de verzorging en de omgang met de pony’s staat voorop. Onder omgaan met elkaar verstaan wij: in de winter gezamenlijk stallen uitmesten, pony’s borstelen en voeren. En natuurlijk hoeven teren en invetten. De vrijwilligers helpen waar dat nodig is. De ponygroep is er voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag is de ponygroep van 16.00 tot 17.00 uur. Woensdag van 15.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur. Er is zijn geen ponygroepen in de vakanties. Op vrijdag is er ook een ponygroep maar daar worden de oudste kinderen opgeleid die eventueel vrijwilliger willen worden. De kosten voor 1 kind zijn €15,- per maand. Voor 2 kinderen uit hetzelfde gezin €25,- per maand. Ouder(s) of verzorger(s) worden geacht hun kind zelf op te geven bij de Boortoren of bellen naar Stichting ’t Geerdink 074-2420146. Ook kunt u bij ons informatie krijgen over het Jeugd Sport Fonds.
Dus ieder kind kan- als dat wil- naar “onze ponygroep”.

Informatie: tel. 074 2420146
Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op de website: www.hetgeerdink.nl