BHM logo s2

Zet in op je buurt

Gemeente heeft een ton aan buurtbonnen

Een kerstmarkt of een straatspeeldag organiseren, speeltoestellen of een theatervoorstelling, bloembakken of een kunstwerk. Het is allemaal mogelijk met een buurtbon! En het mooie is: tot 15 november kunt u ze weer aanvragen. De gemeente Hengelo stelt het komende jaar voor de stad een ton beschikbaar. Dit is inclusief restanten uit 2012 en 2013.

Een buurtbon is een tegoedbon die u kunt inzetten om uw buurt mooier, veiliger en gezelliger maken. Hebt u een goed idee? Download dan het aanvraagformulier op www.hengelo.nl/buurtbon of haal een aanvraagformulier op bij het stadhuis, het stadskantoor, de bibliotheek aan de Beursstraat, het kantoor van Welbions aan de Paul Krugerstraat en de buurt- en wijkcentra in Hengelo.

Het ingevulde formulier stuurt u naar de gemeente. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld, dus op is op! De bewonersorganisatie in uw wijk brengt advies uit aan de gemeente of uw idee in aanmerking komt voor een buurtbon.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de procedure en criteria, kijk dan op www.hengelo.nl/buurtbon Ook kunt u daar een boekje en filmpje bekijken over de ideeën die in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd. Inspiratie genoeg, maar eigenlijk denken we dat uzelf prima ideeën kunt bedenken! Hebt u vragen of hulp nodig bij het invullen, neem dan contact op met de Helpdesk Subsidies Bewonersparticipatie, via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon 14074.

Let op: uw aanvraag moet uiterlijk 15 november 2014 bij de gemeente Hengelo binnen zijn!

Aanvraag sturen naar:
Gemeente Hengelo, College van B en W
t.a.v. Helpdesk Subsidies Bewonersparticipatie
Antwoordnummer 168, 7550VB Hengelo
Een postzegel is niet nodig

ATTENTIE AUB.
Beste wijkbewoners, zoals U misschien gelezen heeft is het systeem van de BUURTBONNEN veranderd.
U kunt nu het hele jaar aanvragen indienen, maar hou er rekening mee dat het budget bedoeld is voor de hele wijk en voor een heel jaar. Op is dus echt op.
Het totale budget bedraagt €14.374,10.
Aanvraagformulieren/voorwaarden zijn af te halen bij het Wijkcentrum en te downloaden van de Gemeentelijke site.

Namens het bestuur Bewonersorganisatie Hengelo Midden.