Humanitas logo
Humanitas Tandem Hengelo is op zoek naar jou!

Kun jij goed luisteren, ook als het stil is? Ben je geïnteresseerd in mensen? Wil je ervaring opdoen? Heb je een paar uurtjes per week over? Meld je dan aan voor het maatjesproject van Humanitas Tandem!

Je bezoekt een man of vrouw die om wat voor reden dan ook in een sociaal isolement is geraakt. Hij of zij heeft weinig mensen om zich heen waarop kan worden teruggevallen. Samen kijk je wat nodig is om iemand uit het isolement te halen; bijvoorbeeld hoe het sociale netwerk kan worden vergroot. Voor maximaal één jaar ben jij het maatje.

Wie zoeken wij?
Iedereen: man of vrouw, jong of oud, veel of weinig (levens-) ervaring die één keer per week een deelnemer wil bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om via een chatprogramma contact te hebben.
Heb je een maatschappelijke opleiding gedaan? Dan kan dit ook een leuke ervaring voor je cv opleveren. We krijgen namelijk regelmatig verwijzingen via hulpverleners waardoor we werken met verschillende doelgroepen. Wij zorgen voor een interne opleiding en ondersteuning. En jij? Jij wordt een mooie dankbare ervaring rijker!

Is je interesse gewekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie met
Hannie Pellen – van Ekelen, coördinator Humanitas Tandem; 074-2437733 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.