Welbions


Nieuws van Welbions

Wat betreft de overlast van hondenpoep en –plas komt Welbions samen met de hondenschool Twente in actie! Er wordt gestart met een snuffelactie met een speurhond. Op die manier proberen we te achterhalen wie de eigenaar van de ‘boosdoener’ is. Schoonmaakkosten kunnen we op die manier bij de verantwoordelijke(n) in rekening brengen. De leefomgeving leefbaar houden is een verantwoordelijkheid van alle bewoners. U werkt hier toch ook aan mee. Wij gaan er vanuit dat ook u meewerkt!

Stand van zaken uitplaatsen laagbouw
Uit de nieuwsbrief maart 2014. Op dit moment hebben de laatste huurders uit de laagbouw met een vaste huurovereenkomst de formele huuropzegging van Welbions ontvangen. Welbions is wettelijk verplicht de huur van deze woningen minimaal 6 maanden voor de einddatum van het sociaal plan, in dit geval 1 december 2014, op te zeggen. Welbions heeft er voor gekozen om dit ruim van tevoren te doen. Zodat alle bewoners die hiervoor in aanmerking komen zo lang mogelijk de tijd hebben om een nieuwe passende woning te vinden.

Daarnaast is er eind maart gestart met de huisbezoeken aan de J. Marisstraat in verband met de ingang van het sociaal plan per 1 mei 2014. Tijdens deze bezoeken wordt het sociaal plan uitgelegd, waaronder de urgentie en verhuiskostenvergoeding. Ook wordt er gekeken of men op enige wijze hulp of ondersteuning nodig heeft bij de verhuizing of op andere leefgebieden. Indien nodig, leveren de wijkconsulenten van Welbions maatwerk in de begeleiding.

Vragen?
Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen hebt naar aanleiding van bovenstaand stukje. U kunt ons telefonisch bereiken via het algemene telefoonnummer (074) 24 68 300 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . U bent voor vragen ook van harte welkom op ons spreekuur in het wijkinfopunt aan de Willem van Konijnenburgstraat 29.