ROZ logo s
ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

Oriëntatieworkshop ‘Goed voorbereid van start’
Wilt u uw dromen waarmaken en een bedrijf starten? Een eigen bedrijf runnen is spannend, uitdagend en vooral leuk! Maar een goede voorbereiding is van groot belang. Deze oriëntatieworkshop is een uitstekende eerste stap richting ondernemerschap. U krijgt inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en wat het ROZ hierbij voor u kan betekenen.

Deze workshop wordt bijna wekelijks gegeven in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Meer informatie, data en aanmelden: trainingen.rozgroep.nl.

Ondernemen in de wijk Hengelose Es
Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.
Verkeert uw bedrijf in problemen? ROZ biedt schuldhulpverlening voor ondernemers. Onze adviseurs adviseren en begeleiden u bij het afwikkelen van uw schulden. Samen met u zoeken we naar oplossingen.

Contact
Neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken. Wij staan in de Hengelose Es voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze website: www.rozgroep.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen? Volg ons nu op twitter.com/rozgroep en facebook.com/rozgroep.

 

ProvincieOverijssel mede mogelijk gemaakt door 2