Zaterdag 8 maart was het Internationale vrouwendag

Deze dag werd dit jaar gevierd in Wijkcentrum de Hengelose Es. Uitslagsweg 47

Het thema van deze dag was:

Prachtige Krachtige Vrouw
Celebrate yourself as a woman

De dag werd georganiseerd door Melissa Marks van Wijk in Werking, Nicole van de Woning en Sabine Rotman. Met enige ondersteuning van Scala wijkteam Midden, Carint Reggeland en Loes.

Er hebben 100 vrouwen deelgenomen aan de dag. Het wijkcentrum was feestelijk versierd met gekleurde ballonnen. Na een warm welkomstwoord van Melissa Marks konden de vrouwen deelnemen aan verschillende workshops. Bij een aantal workshops werden ze heerlijk in de watten gelegd. Ze konden kiezen tussen: een massage, een kappersbehandeling, een schoonheidsbehandeling of een behandeling van een nagelstylist.

Verder kon iedereen deelnemen aan een workshop creatief, gegeven door de eigenares van de creatieve winkel Coloridos. Ook was er een inspirerende creatieve workshop pimp-up je kleding. Alle dames konden zich laten fotograferen hoe fantastisch zij er uitzagen tijdens een fotoshoot. In de pauze was er koffie en thee en heerlijke zoete lekkernijen.

In de hal stonden verschillende stands zoals, de Tafel van Een, Loes, Scala ROC en Carint Reggeland. Na alle workshops verzamelde iedereen zich weer in de grote zaal. Hier gaven de modellen van Tuunte een spetterende modeshow! Daarna hield Melissa een inspirerende speech voor alle prachtige krachtige vrouwen en gaf Melissa nog een Zumba les waarbij de vrouwen heerlijk stonden te swingen.

Als slot was er voor iedereen nog en heerlijk drankje met overheerlijke internationale hapjes gemaakt door de dames van voormalig ROZA. Iedereen ging met een bosje bloemen naar huis.

vrouwendag s

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren en alle vrijwilligers. Ook met ondersteuning van wijkcentrum de Hengelose Es in de vorm van het beschikbaar stellen van het gebouw en de BHM door middel van de buurtbonnen. Iedereen nogmaals heel hartelijk dank hiervoor!
Het was een geslaagde middag!!