Moeders in de Hengelose Es in het zonnetje gezet
door bewoonster Carel van Manderstraat

 

moederdag melissa s

Eerder organiseerde ze een gezellige kerstbijeenkomst voor de bewoners van haar straat. Melissa Marks-Salmon van de Carel van Manderstraat kreeg de smaak te pakken en vroeg een buurtbon aan bij de Bewonersorganisatie Hengelo Midden voor het organiseren van een verwenmiddag voor moeders. Ze bedacht een thema: ‘Moeder… Jij bent speciaal!’, schakelde het wijkcentrum de Hengelose Es in en verzamelde een tiental vrijwilligers van haar kerk de Pinkstergmeente De Banier, Scala Wijkteam Midden en vrienden om de middag te realiseren. Bij binnenkomst werden de moeders verrast met een bloemcorsage. Ze konden eerst deelnemen aan drie workshops: bloemstukken maken, cupcakes versieren en een fotoshoot. Daarna was er een plenair gedeelte met een gedicht ‘Moeder… Jij bent speciaal!’, een spetterende modeshow en een bijzondere Zumba-workshop ‘Dansen is gezond!’. moederdag dansen s
De middag werd afgesloten met een gezellige High Tea en cadeautjes. Ruim 60 moeders van alle leeftijden en nationaliteiten namen deel aan de bijeenkomst van zaterdag 12 mei 2012. Het was een heel speciale, geweldige middag.

Wilt u meer weten over deze activiteit?
bel of mail met Zohra de Jong van SCALA wijkteam Hengelo Midden (06 14132458/ Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )