ROZ klein
ROZ: voor starters en ondernemers in de Hengelose Es

 

Eigen bedrijf starten?
Hebt u wel eens gedacht aan het starten van een eigen bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Het ROZ kan u helpen. De dienstverlening van het ROZ bestaat uit advisering, begeleiding, coaching en financiering. Ook geeft het ROZ trainingen om uw ondernemersvaardigheden te vergroten.

Training ‘Een eigen bedrijf iets voor u?’
Is ondernemen wel iets voor u? Hoe begint u een bedrijf? Wie kan u op weg helpen? Zijn dit vragen waarmee u rondloopt? Dan is deze training iets voor u. In deze korte praktische training geeft het ROZ u inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken en of dit iets voor u is.

Op woensdag 22 augustus 2012 geven wij deze training van 9.00 tot 12.00 uur in wijkcentrum de Hengelose Es. Aanmelden kan door te bellen of mailen met het ROZ of het formulier op de website in te vullen.

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?
Het ROZ verhuurt goedkope kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimte in Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Ondernemerscentrum H164 is een uniek concept en gebouw in hartje Hengelo. Er zijn nog enkele ruimtes te huur, dus wees er snel bij! Ook vergader- en workshopruimtes zijn in H164 te huren voor een dag of dagdeel.

Ondernemer in de wijk Hengelose Es?
Het ROZ weet dat ondernemers erg belangrijk zijn voor de wijk. Als een bedrijf goed draait, heeft dat een positief effect op de wijk. Gezonde bedrijven zijn van belang voor een bloeiende economie en werkgelegenheid in de wijk. Ook als ondernemer in de wijk Hengelose Es kunt u gebruik maken van het dienstenaanbod van het ROZ.

Spreekuur wijkcentrum De Hengelose Es
Op donderdag 6 en 13 september 2012 zijn wij van 12.00 tot 15.00 uur aanwezig in het wijkcentrum De Hengelose Es aan de Uitslagweg 47 in Hengelo. Wilt u een bedrijf starten en uw ideeën bespreken? Of heeft u een bedrijf en wilt u met iemand praten over de huidige gang van zaken? Wij gaan graag met u in gesprek, dus kom vooral langs.

Contact
Op 6 en 13 september geen tijd? Kom langs in het Ondernemerscentrum H164, gevestigd aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Of neem vrijblijvend contact (074 245 8977, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) op met het ROZ om een afspraak te maken met de wijkadviseurs Carla Haafkes of Chantal Joldersma. Carla en Chantal staan in de Hengelose Es voor u klaar!

Meer informatie vindt u op onze websites: www.rozgroep.nl en www.roztwente.nl.

Facebook en Twitter
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste ondernemersnieuws en interessante bijeenkomsten en trainingen? Volg ons nu op twitter.com/rozgroep en facebook.com/rozgroep.

ROZ logo mede mogelijk gemaakt door Pr Ov