Kuyperschool logoKuyperschool


Het schooljaar is weer voorbij en de zomervakantie is weer begonnen!

Kuyperschool CTerugkijkend op de laatste maanden zien we dat er weer veel extra activiteiten zijn georganiseerd. Eén daarvan is de Fancy-Fair, wat een geweldig zonnige dag is geweest, die met veel enthousiasme is neergezet door ouders en leerkrachten. De sponsorloop alleen al heeft 1500,- euro opgebracht, waar we natuurlijk heel blij mee zijn! Dit bedrag gaan we gebruiken voor sport- en spelmateriaal voor in de pauze.

Aan ‘Amusing Hengelo’ deed ons schoolkoor mee. Prachtig om te zien hoe er vol vuur gezongen werd. Het liedje in het Twents, door Herman Finkers geschreven, was wel moeilijk, maar het is gelukt! De musical van groep 8 hebben we dit jaar opgevoerd in de hal van de pabo. Een prachtig podium hadden we daar tot onze beschikking en de kinderen hebben er iets moois van gemaakt!

De verbouw is bijna klaar! Het wachten is nu op het plaatsen van de klok aan de zijkant van de uitbouw. ‘Andere tijden’ luiden we daarmee in! Na de vakantie starten we met het continurooster en zijn de kinderen de hele dag op school tot 14.30 uur. Natuurlijk zal dit even wennen zijn, maar we hopen dat het ook rust zal geven in de school. Voor de ouders is het ook fijn dat ze tussen de middag niet meer heen en weer hoeven te vliegen .

 

Namens het team van de Kuyperschool wens ik iedereen een hele fijne vakantie toe !!!

Joyce van Binsbergen