Palet logo

 Boekenmarkt bij Palet tijdens het Wijkfeest


Zondag 2 september is het wijkfeest in de Hengelose Es. Tijdens dit wijkfeest houdt de ontmoetingsruimte van Palet haar jaarlijkse OPEN DAG. Houdt deze datum alvast vrij voor een bezoekje aan Palet.

U kunt kennismaken met diverse activiteiten en hun deelnemers en we houden een verloting. Kom die dag even een kopje koffie drinken of een overheerlijke pannenkoek eten in Palet en doe mee aan de verloting of koop iets van uw keus op de boekenmarkt. Opbrengsten zijn bestemd voor de activitetien van Palet. Wellicht hebben we tijdens de koffie vanaf 11.00 uur ook nog een verrassend optreden voor u van de Borstrokken met vrolijke muziek. Let voor meer informatie op de flyers en affiches.

De vrijwilligers van Palet organiseren tijdens dit wijkfeest voor de 6e keer een grote boekenmarkt. Voor deze boekenmarkt kunt u nog boeken, cd’s, films, puzzels en spelletjes inleveren tijdens de activiteiten in de zomer. Op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur op dinsdagavond, en donderdagmorgen zijn er altijd mensen die u kunnen helpen. Voor meer informatie belt u even met Ben Meulman 074-2424095 of Wim van Straalen 074-8502351.