Jongerenmanifestatie november 2013

Voor het mede organiseren van een jongerenmanifestatie in november wil de werkgroep nog voor de zomervakantie in contact komen met enkele jongeren/ Maatschappelijke Stagiaires (max. 5) die mee willen denken over een aantrekkelijk programma voor de jongerenmanifestatie.
De jongeren worden begeleid door een HBO-stagiaire.
Geïnteresseerde leerlingen kunnen zich aanmelden via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Omschrijving van het project:
Het vrijwilligerswerk heeft het imago dat het suf is en niet interessant voor jongeren. Dit beeld komt niet overeen met de werkelijkheid. Vrijwilligerswerk is helemaal niet suf en is juist heel interessant voor jongeren. Daarom wordt er een jongerenmanifestatie georganiseerd waardoor jongeren kennis kunnen maken met maatschappelijke organisaties en vrijwilligerswerk.

Er zal een avond georganiseerd worden in een plaatselijke discotheek. Op deze avond zullen er maatschappelijke organisaties aanwezig zijn en deze zullen korte presentaties houden over vrijwilligerswerk en hoe leuk dit eigenlijk is. Daarnaast is er de mogelijkheid dat jongeren meteen afspraken kunnen maken met de organisaties om vrijwilligerswerk te gaan doen. Tevens zal er een bekende DJ/band optreden wat de avond tot een groot succes zal maken.