wijkcentrumhes logo s

Vakantie spelen 2013
Week 32 & 33

Thema WAANZINNIGE KUNSTWEEK

In week 32 (dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 augustus) en week 33 (dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 augustus) organiseert wijkcentrum de Hengelose Es in samenwerking met Scala Welzijn de vakantiespelen voor jongens en meisje (4 t/m 12 jaar) uit de wijk de Hengelose Es.

Het beloven “te gekke” vakantie spelen te worden dit jaar met als thema ‘Kunst’. Het programma bevat spelletjes tot mode show en van kleien tot het maken van een heus groot aquarium binnen het wijkcentrum.
Het volledige programma is te lezen op de website van Wijkcentrum de Hengelose Es (www.wijkcentrum-dehes.nl) of af te halen bij het wijkcentrum. In verband met ruimte capaciteit en het beschikbare aantal vrijwilligers kunnen maximaal 60 kinderen per dag deelnemen a/d vakantie-spelen.

Voor inschrijving
Ouders kunnen nu al hun kinderen in laten schrijven voor deelname aan de vakantie-spelen. Kosten € 1,00 pp. per dag. Een weekkaart kost € 2,75 pp.

Vrijwilligers
Om deze vakantie spelen te organiseren en om de jongens en meisjes een onvergetelijke tijd te bezorgen, kunnen we nog enkele vrijwilligers gebruiken. Want zonder vrijwilligers zijn vakantiespelen niet mogelijk. Kanjers zoals jij die samen met andere vrijwilligers de kinderen twee super leuke vakantieweken bezorgen! Geef je op als vrijwilliger je doet de kinderen er zo een groot plezier mee!