wijkcentrumhes logo sActiviteiten in 2013

Hieronder een aantal activiteiten, die het Wijkcentrum in de loop van 2013 nog willen organiseren. De precieze data en tijd-stippen volgen zo spoedig mogelijk.

Wijkfeest
In samenwerking met het WAC (Wijk Activiteiten Commissie) zal op zondag 1 september het wijkfeest weer worden georganiseerd.

Halloween
Met Halloween in oktober gaan we natuurlijk weer griezelen. Dit jaar met jong én OUD en het wijkcentrum zal gedurende een dag omgetoverd worden tot een heus griezel-kasteel! Wie durft? Én wie durft ons mee te helpen als vrijwilliger?

Sinterklaas
Sinterklaas komt natuurlijk ook weer naar de Hengelose Es, dit wordt vast weer een dolle boel.

Kerstbal Braderie
Ron de kerst houden wij een laagdrempelige kerstmarkt binnen in het wijkcentrum, waar u een tafel kunt reserveren om bijvoorbeeld uw hapjes te laten proeven. Of u uw kunt uw hobby delen met de bezoekers. Natuurlijk mag u uw eigen gemaakte producten ook verkopen. N.B. de Kerstbal Braderie is nadrukkelijk niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Nadere mededelingen hierover volgen z.s.m., maar u kunt zich nu al aanmelden voor de Kerstbal Braderie.

Leuk idee voor een activiteit?
Als uzelf een leuk idee hebt om een activiteit binnen ons wijkcentrum te organiseren dan kunt u altijd even contact met ons leggen.

Tel.: 074-2504020
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.