Geerdink logo 300

Geerdink Sylfester sSylfester versierd met strikjes, vlechtjes, knipjes en een kroontje

Geerdink Juul sOok Juul versierd

Geerdink Amor sAmor kreeg ook een kroon op

Nieuws van 't Geerdink


Hallo allemaal,

Het is mooi te merken hoe buurtbewoners zich op verschillende manieren inzetten voor de nieuwe wijkservice en bewonersservice. Dit is allemaal nog op kleine schaal en moet nog uitbreiden. Mocht u nog geen gehoor hebben gegeven aan de oproep in de vorige Kiek ’n op ’n Es maar u wilt wel, het kan natuurlijk altijd. Loop binnen en doe eens mee.


Ponygroepen
De ponygroepen, voor kinderen van 7 t/m 12 jaar hebben op dit moment vakantie. De ponygroepen beginnen weer op maandag 2 september. Zoals vele mensen inmiddels weten gaat het bij de ponygroep om het verzorgen van en de omgang met de pony’s en kinderen met elkaar. Ook wordt er door de kinderen op de pony’s gereden en zij worden begeleidt door enthousiaste vrijwilligers. De pony’s verhuizen regelmatig van wei, omdat ze het gras op hebben. En de kinderen moeten altijd komen waar de pony’s staan, dit kan vlakbij stal zijn aan de van Alphenstraat 17 A, maar ook op de Hasseler Es of richting de Woolderes. Op verschillende dagen is plaats voor nieuwe kinderen van 7 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen door hun ouder/verzorger worden opgegeven via de mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , telefonisch via nummer 074 2420146 of u kunt langskomen. Op de woensdag ponygroep is geen plek, deze is al vol en u kunt uw kind evt. op de wachtlijst laten zetten.

Bent u nog onbekend met de ponygroepen van ’t Geerdink en wilt u meer informatie ? De informatie kunt u vinden op de website www.hetgeerdink.nl.


Kinderkamp
Ook dit jaar hebben we weer het tweejaarlijkse Kinderkamp gehouden. Er waren ± 50 kinderen en 40 vrijwilligers die zich dat weekend prima hebben vermaakt. Eén van de activiteiten was het Koninklijk versieren van de pony’s. Bram, Fester, Juul, Sylfester en Amor lieten zich versieren met kroontjes, strikjes, knipjes e.d. Ze zagen er bij elke groepje fantastisch uit.


Wist u dat...!
U ook hooi bij ons kunt kopen?

  • Baal hooi per stuk €4,25
  • meer dan 100 balen per stuk €4,00
Tel: 074 2420146 Van Alphenstraat 17a
Voor meer informatie zie onze website www.hetgeerdink.nl