Samen Sterk logo


Met kleurplaat wijkfeest

Samen Sterk in de wijk

Samen Sterk Midden is een wijkteam dat zorg en welzijn combineert. Samen Sterk zoekt in Hengelo Midden naar praktische oplossingen voor mensen met vragen, problemen of idee├źn voor hun eigen wijk. Dat doen zij samen met de betrokken wijkbewoner.

kleurplaat Samen Sterk sKleurplaat wijkfeest


Komt u kennismaken met Samen Sterk Midden?
Op 7 september kunt u, tijdens het wijkfeest Hengelose Es, het wijkteam ontmoeten. Het team is die dag aanwezig met een stand. Kinderen tot 12 jaar kunnen de kleurplaat, die via deze link is te downloaden, inleveren bij onze stand. Voor de mooiste kleurplaat ligt een leuke prijs klaar.

Contact met Samen Sterk
Als uitvalsbasis gebruikt Samen Sterk Midden wijkcentrum de Hengelose Es. Iedere dinsdagochtend is er een inloopuur van 11.00 uur tot 12.00 uur waar u met al uw vragen terecht kunt. Iedere donderdag is er een inloopuur van 13.30 uur tot 14.30 uur bij buurt- en speeltuinvereniging Weidedorp-Woolderes.

Vanuit de wijkcentra zal het team veel in de wijk te vinden zijn om het contact te zoeken met de bewoners en elkaar te leren kennen. Zijn we niet aanwezig en wilt u toch graag contact? We zijn telefonisch bereikbaar op nr 074-3677603 en van daaruit wordt u doorgeschakeld met een van de teamleden.


Samen Sterk Midden is een initiatief van de Gemeente Hengelo, SCALA, CarintReggeland, SWOH en SIZT.

Artikel Samen Sterk voor Kiekn op n Es IMG 20140425 094245 sHet team van Samen Sterk in de wijk